Använda bild / samarbete

Mina bilder finns idag publicerade i en rad medier både i Sverige och andra länder, samt används i diverse andra publika sammanhang.

Som frilansande fotograf så är jag alltid intresserad av samarbete i olika former där vi kan utbyta tjänster, kunskap, erfarenheter och intresse, jag har redan idag några samarbeten och har du en idé eller önskan om samarbete så hör av dig till mig via kontaktformuläret nedan eller via mejl cirtap@cirtap.se

Mina bilder finns för nedladdning på FLICKER där man enkelt kan ladda ner bilderna man är intresserad av, kom dock ihåg att jag äger bilderna och all användning av dem är enbart tillåtet enligt nedan.

Får bilderna laddas ner? Svar ja, enligt nedan

Bilderna får inte redigeras ytterligare som till exempel sätta en egen text på bilden eller lägga på instagram filter, gäller även svart/vitt, utan mitt medgivande.

Nyttjandet till bilderna ska ske med beaktande av mitt konstnärliga anseende och egenart. Det gäller också om bilderna skickas till en tredje part (till exempel släkt och vänner) Bilderna får inte användas i reklamsyfte och tryck utan min vetskap.

Är du idrottare/ledare/domare som vill använda bilder där du är med för dina sociala medier så är det alltid okej om du taggar bilden med @cirtap.se, vill du låna bilder istället till ett reportage eller annan typ av media hör alltid av dig först så jag har lite koll på vart bilderna finns och används.

Företräder du en klubb/förening som vill använda mina bilder så gäller samma sak som för idrottare att för användning på sociala medier, det är alltid okej om ni taggar bilden med @cirtap.se, vill ni låna bilder istället till ett reportage eller annan typ av användning hör alltid av er först så jag har lite koll på hur bilderna används. Vill ni i klubben/förening ha snabbare tillgång till bilder för nyheter direkt efter match, tävling eller event, vill att jag tar extra bilder eller vill ni ha mig på plats för att bevaka ert event så kan vi säkert fixa det kontakta mig så tar vi det därifrån.

För media, företag och andra organisationer som vill använda mina bilder kontakta alltid mig innan användning, vill ni ha hjälp med andra bilder eller bevakning av ett event så hör av er så tittar vi på hur vi kan lösa det.

Jag äger rätten till samtliga bilder presenterade på CIRTAP.SE samt på min sida på FLICKR som går under Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) är ni intresserad av en eller flera bilder för kommersiell användning oavsett medium så hör alltid av dig till mig.

På sidorna om Integritetspolicy & GDPR hittar du mera information om hur bilderna används och mina riktlinjer kring användandet.