Cirtap

Cirtap är ett anagram för Patric vilket är mitt namn och har hängt med mig ungefär lika länge som jag har haft ett alias på nätet, jag brinner för att skapa uttryck med min kamera och att fånga ögonblick på ett sätt som gör att de lever vidare för evigt. Min fotografering spänner sig över olika områden, från street, natur, djur, sport och så vidare.

Jag tror på att varje bild berättar en historia, och jag är ständigt på jakt efter nya sätt att berätta mina och andras historier genom mina bilder.

Mina bilder används av idrottare, organisationer, föreningar och klubbar samt är publicerade i både tidningar och andra medier runt om i världen.

Som frilansande fotograf har jag möjlighet att arbeta i olika samarbeten och projekt, vilket ger mig chansen att utvecklas och utforska nya idéer. För mig handlar fotografering om att fånga skönhet, emotioner och perspektiv på ett unikt sätt – och jag älskar varje minut av det.

Inte alltid på rätt sätt men alltid på mitt sätt, försökte att följa en genre men kan inte hålla mig ifrån att utmana och testa så det vart min stil och helt enkelt photos my way